Jag var på en arbetsintervju idag på ett företag som jag aldrig mer tänker sätta min fot på. Jag har aldrig träffat en snorkigare, drygare och mer otrevlig marknadschef än hon som intervjuade mig men trots hennes agerande kan jag konstatera en sak – när jag är marknadschef ska jag aldrig, aldrig bete mig som hon gjorde. Jag tycker att ett trevligt bemötande är en ganska stor grundsten oavsett vad du jobbar med, och jag tycker definitivt inte att “tror du att du är unik? det är trehundra som har sökt den här tjänsten” är speciellt motiverande att höra som nyutexaminerad. Nåväl, jag drar ett streck över den intervjun och tänker aldrig mer ägna den en tanke, förutom för att påminna mig själv om att aldrig låta någon nedvärdera mig. Det finns viktigare saker i mitt liv, min packning till exempel. Min väska är klar och står redo innanför dörren, handbagaget ska packas, datorn ska ner, pizzan ska ätas och sen är jag redo för tio dagar NY.