Igår var det inte bara min systers trettiofemte födelsedag, det var även en sorts halv-jubileumsdag för mig och C, och jag hade min lediga dag. Det firades med lunch på Soup n Bagel (där vi åt en helt fantastisk gazpacho!) och ett besök i Mölndal. Tilda visade upp allt hon köpt på Euro Disney (bland annat en fantastiskt söt Mimmi Pigg-klänning, svans inkluderad haha). Jag fick världens största Nutellaburk (som jag redan har smakat på), tack! På kvällen tyckte vi att ett sorts jubileum var anledning nog att skippa gymet och istället ta en öl, så vi mötte upp J på Tre Små Rum. Mkt trevligt. Blev klart en del snack om U2-konserten vi ska gå på imorgon, och diskussioner om låtar som vi vill höra. Nåväl, idag är det ny dag (nya tag) och jag ska snart äta frukost innan jag ska åka ner till jobbet. Ikväll blir det födelsedagsmiddag med mina syskon.