Det har varit en mkt trevlig kväll tillsammans med familjen. Ätit gott, pratat om allt mellan himmel och jord och haft presentöppning och födelsedagssång för M. Hon såg ut att bli mkt glad för den stora, vita Aaltovasen vi köpt till henne, och klart för rivjärnet (rostfritt litet med handtag) som hon fick i bonuspresent. Avslutade kalaset med att titta lite på Åh, vilket party men körde hem innan den var slut eftersom vissa av oss ska jobba imorgon. Calle gör sin sista dag innan semestern och jag inleder min andra av tre jobbhelger. Nåväl, får trösta mig med att jag kommer spendera största delen av nästa vecka nere i Skåne, och jag ska trots allt till NY, då får man stå ut med lite helgarbete. Nu ska jag sova och be till snälla-grannar-guden att apan ovanför avslutar sin fest innan klockan tolv, annars blir det öronproppar som gäller i natt för just nu låter det som att festen är i vårt vardagsrum och inte en trappa upp.