Det är något med de där tisdagarna, tror jag. Förra veckan var det Heaven 23, denna veckan är det… PJ och ett glas rosévin. Det blev en lång dag på jobbet eftersom M var sjuk, jag fick således börja tidigare och dessutom stänga. Nåväl, när jag kom hem hade C lagat crèpes med avokadokräm (hurra!) och till det tittade vi på dokumentär om Hitchcocks Psycho. Nu är klockan snart elva och jag har precis slagit in två paket till M som imorgon fyller 35 (hurra, hurra, hurra!). Imorgon är jag ledig och då ska jag till Soup n Bagel och äta lunch med C, och senare åka ut till N & M för att hälsa på, jag har ju inte sett dom sedan de kom hem från Paris. Mkt illa. Jag har dessutom hört rykten om att det står en stor Nutellaburk som väntar på mig på deras köksbord, kan vara värt att kolla upp… Nåväl, som ett brev på posten visar tvåan Vertigo ikväll, min absoluta favoritfilm med min absoluta favoritskåderspelare, James Stewart. Ska titta klart på den, dricka upp mitt rosé och sedan sova.