Saker som är för jävla irriterande just nu: när trafiken står stilla i flera timmar och resan från avfarten från motorvägen till vår gata tar trettio minuter, pojkvänner som säger att “oohjaa, visst är jag hemma när du kommer hem från jobbet, du behöver inga nycklar” och sedan inte är hemma när jag står utanför dörren, Örgrytemotet (jag hatar Örgrytemotet, om jag någonsin blir någon form av kommunalråd i Göteborg ska det jävla motet bort), engelska kunder som tycker att nitton kronor är mycket för en kopp som i vanliga fall kostar femtionio (det är ingen som tvingar dig att handla), stora tyska bilar som tränger sig när man står i bilkö (alla andra bilar står i kö av en anledning, kanske lär ni inte er sådant i Tyskland), barn som slänger sig på golvet och skriker när de inte får smälla ballonger, föräldrar vars barn slänger sig på golvet när de inte får smälla ballonger, föräldrar som tycker att barn ska få smälla ballonger. Humöret är inte på topp idag. Haha.