Först och främst, above all: GRATTIS till E som igår simmade Vansbrosimmet. Fick mkt roligt meddelande av henne när hon hade gått i mål; starten var fruktansvärd och jag överväger att anmäla ett antal för mordförsök. Haha. I morse vaknade jag med ett ryck eftersom jag drömde en mkt märklig dröm. Jag och Calle skulle precis gå in i kyrkan och gifta oss, men när vi gick ner för gången kom det helt plötsligt ett annat brudpar som också skulle gifta sig. Jag kommer inte riktigt ihåg själva utgången av det där, men efter vigseln skulle vi ha fest men det visade sig att stället vi skulle vara på var dubbelbokat så vi fick relokalisera oss till ett ställe vid Sveaplan (det låg i och för sig vid vattnet så Sveaplan känns inte riktigt rätt i sammanhanget) på stället vid Sveaplan hade de dekorerat med rosa plastflamingos överallt och U tittade sig omkring och inspekterade och var mkt nöjd med de rosa plastflamingosen. Panik. Jag vaknade kallsvettig just när även min pappa stämde in i utläggningen om varför det var bra med rosa plastflamingos på bröllop (det var snyggt och bra och matchade dukningen).