Det har varit en fin dag. lunch med C och Malin (och visst blev det risoni med getost, gremolata och stekt kålrot) och ett snabbt besök i fiske-redskapsaffären (eller var det nu än kallas) innan vi åkte ner till Röda Sten. Efter många om och men fick både Calle och Malin ihop sina nya fiskespö och hann med att fiska i ungefär tjugo minuter innan det började regna. Trist, men kanske tur det eftersom Calle lyckades trassla till fiskelinan rejält (vilket nu innebär att vi har ett st trassligt fiskespö i bakluckan). På väg hem knödde vi in oss i vår lilla bil och kom på den braiga idén att C skulle sitta där framme tillsammans med M, för vi skulle ju faktiskt inte så långt. Det första vi träffar på när vi brummar fram på Karl Johansgatan är en polisbil, som dessutom vänder och kör bakom oss. Första tanken: helvetesjävlasatansskit. andra tanken: TA PÅ ER SÄKERHETSBÄLTENA NUNUNU. I ren och skär panik svängde vi in vid vägkanten och bad till polisgudarna att de inte skulle svänga in bakom oss och som tur var fortsatte de förbi oss och vi alla drog en suck av lättnad. Kontenta: aldrig mer åka sex i en bil för fem. Innan vi åkte hem följde vi med hem till Alex för att titta på hennes fina, nya och alldeles första egna lägenhet! Mkt mysigt och mkt trevligt. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska fortsätta i min bok.