Idag har jag varit på introduktionsdag för nyanställda i Örgryte, mkt trevligt, även om jag i egenskap av praktikant inte riktigt räknas som nyanställd. Jag har lyssnat på föredrag, blivit bjuden på lunch och varit på guidad rundtur i hela Örgryte (och har på köpet hittat femtiotusen fina hus att flytta in i när det är dags för det) – ett av funkishusen i Skår skulle jag knappast tacka nej till. Efter min handledares eminenta genomgång av kommunikationen i stadsdelen rusade vi till ett annat möte och efter det tyckte vi att det var dags att gå hem. Snart ska jag och Calle till Linnéstan för att hämta upp våra senaste impulsköp och resten av kvällen ska jag spendera på soffan med Män som hatar kvinnor. Boken alltså, höhö. Imorgon är det äntligen fredag, vilket innebär – förutom att mamma, pappa och Bamse kommer upp – middag på Ritz.