I morse vaknade jag när Calle smög upp för att hämta mina presenter så jag fick sova räv tills han kom tillbaka med frukost på sängen. I present fick jag något jag har längtat efter ett bra tag (som jag inte hade en aning om att jag skulle få) – Alessis juicepress Juicy Salif. I det andra jättetunga och jättehårda paketet fick jag ett enormt Yankee Candle-ljus som luktar blueberry scones, hurra!

Ikväll har jag haft födelsekalas och nu har alla gästerna gått hem och lägenheten är helt plötsligt väldigt tyst igen. Jag har haft en väldigt, väldigt fin födelsedag och jag har fått en hel del fina presenter. Innan idag firade jag min födelsedag lite för mig själv när jag hade lunch. I present fick jag av mig själv två röda Marimekkoburkar till mitt te, och på väg tillbaka gick jag inom Lejonet och Björnen och köpte glass. Nu är snart min tjugosjunde födelsedag slut, tack livet!