När jag är ledig vaknar jag alltid tidigt och känner mig pigg (-are än när jag ska jobba). Märkligt, det där. Idag slog jag upp ögonen vid kvart över sju, vände mig om och tittade på Calle som stirrade på mig och sen blundade han snabbt igen och hoppades antagligen på att jag inte hade sett att han var vaken. Jag är lite som Golden retrievern hemma hos mamma och pappa nämligen, har jag sett att någon har gjort minsta blinkning vill jag gärna ha sällskap! Så blev det dock inte idag, Calle ligger fortfarande i en trasslig hög i sängen och jag ligger på soffan och tittar på Mythbusters. Idag står det heldag med tvätten på schemat vilket klart är bra, men jag skulle gärna åka Paddan, gå en runda på stan och äta glass. Oh well, det kommer fler helgdagar. Ikväll väntar den vita festen hos A (måste fixa vita kläder, panik) och efter det 30-årsfest på Ritz. Trevligt!