Idag har jag ätit världens godaste blåbärspaj. Lagom söt, lagom mycket och lagom allt. Tack! Gick direkt från Landala till Tre Små Rum där Calle drack öl med J & J.  Kom precis hem och hade tänkt packa, fixa en fin matlåda tills imorgon och kanske vattna en och annan blomma men det blev istället en klädhög på golvet som får packas ner imorgon, en tom låda framställd som jag bara kan skyffla ner maten i och en futtig blomma som blev vattnad. Oh well, det fixar sig. Helgen ska vi alltså spendera i Uppsala för vi ska hälsa på allra bästa Emelie, en av mina bästa vänner som har den goda smaken att fylla år precis en vecka innan mig. det ska såklart firas! Ska bli fantastiskt kul att få se ny lägenhet, och att bekanta mig med Uppsala – sist jag var där var jag pytteliten och var på kulturell sverigeresa med mamma och pappa. Nu måste jag sova, annars kommer jag aldrig komma upp imorgon.