Brunchen på In Contro kan jag rekommendera. Bra service och mycket, mycket mat att smaka på. Davoriten för dagen blev dock den enorma parmesanosten och fikon- och lagerbladsmarmelanden. Och ok, panna cottan var fantastisk. och örtcrèmen. Efter brunchen gick jag och T ner en runda på stan för okynnes-shopping men jag köpte inget alls (trots att jag luktade på precis alla Yankee Candles på Grandma’s). Kvällen har spenderats hemma med skytteltrafik till tvättstugan, pajbakande i köket och städ i resten av lägenheten. Klädhögen som har huserat i sovrummet börjar krympa och lakanen är nytvättade. Härligt. Nu ska jag sova för imorgon börjar min andra vecka på praktiken – det är förresten inte ens en hel vecka för på torsdag börjar påsk och det innebär påskfirande med Ester och Vera och kanske en och annan påsksnaps…