Första veckan i oktober innebär att vi hemma hos oss smyger igång med det lilla Halloweenpynt vi har. Vi sammanställer också en lista över alla läskiga filmer vi ska se under månaden, och festar till det med varma grytor och kantareller. Ungefär så har veckan sett ut. Vad vi har ätit finns samlat nedan, som vanligt.

I måndags gjorde vi en tacogratäng med bland annat färskost, purjolök och vegofärs. Tortillachips, jalapenos och salsa som tillbehör.

I tisdags var jag och Calle borta och åt middag med en kompis så till barnen och T köpte vi hem sushi. Vi andra delade en pizza med bearnaise, rödlök och jalapenos.

I onsdags åt de andra spaghetti carbonara. Jag hade MBT med tema skördetröska och mitt bidrag var kantarelltoast med grädde. De andra hade med sig allt från grönkålssallad med pumpa till cheddar med brynt smör till tomatpaj och tarte tatin.

I torsdags bjöd vi på en gryta med potatis, saffran och fänkål. Baguette och dillaioli som tillbehör.

I fredags åt vi pizza.

I lördags åt jag och Bibbi en stor ostbricka innan maten, så till middag nöjde vi oss med varsin kantarellsmörgås till middag.

Idag är det söndag och ikväll ska vi en sväng till Halloween på Liseberg. Middag äter vi på Tyrolen, så högst troligt blir det någon slags korv och pommes till barnen, flammkuchen till mig och något köttigt till Calle.