Det har inte blivit mycket ordning med maten den här veckan. Inte för mig i alla fall, som varit i Stockholm tre dagar och sen åkte till Malmö för att hälsa på M & M. Nu tänker jag pusta ut och ser fram emot att gå ner i varv. Puh.

I måndags gjorde vi spaghetti bolognese toppad med parmesan.

I tisdags åt jag och E middag på Passepartout (innan vi gled iväg på livets bästa Depeche Mode-konsert på Friends Arena). Jag åt chèvre chaud, E tartar. Ostbricka till efterrätt.

I onsdags gick vi till något ganska tråkigt tapasställe nära hotellet. Jag beställde padrones, någon sallad, vitlöksfrästa champinjoner och vitlöksbröd.

I torsdags sladdade jag innanför dörren precis innan V kom på bort på middag. Vi skippade matlagningen och köpte hem vietnamesiskt istället.

I fredags kom vi till M & M i Malmö och de bjöd på skånsk sparris med parmesan, ugnsbakade tomater med mozzarella,  hummus, focaccia och en uppsjö av andra godsaker.

I lördags gjorde vi ramen och toppade med udonnudlar, pak choi, ägg, salladslök, svamp och tofu/fläskfärs. M gjorde även en sesam– och chilipaste som var hiskeligt god.

Idag är det söndag och vi var sent tillbaka i stan. Köpte sushi.