Vilken pangavslutning vi fick på den här veckan. Varmt, soligt och alldeles, alldeles underbart! Nu väntar en vecka med tre dagars konferens i Stockholm (men jag balanserar upp det genom att gå på Depeche Mode på tisdag, hurra vad kul det ska bli!) och sen tänker jag att det ska lugna ner sig med jobberiet. Maten har varit lite upp och ner den här veckan men vi har ätit ändå. Exakt vad finns samlat nedan.

I måndags var jag i Jönköping med jobbet och på kvällen åt jag och min kollega middag ute. Mycket var stängt men vi landade på Tortellini och åt varsin pizza och drack rosé.

I tisdags kom jag hem sent så de andra åt innan mig och jag nöjde mig med fil och några knäckemackor med ett tjockt lager mandelsmör.

I onsdags köpte vi hem burgare precis innan vi åkte till landet.

I torsdags grillade de andra flap steak och jag en vegbiff som vi åt med rucola, soltorkade tomater och ugnsrostad potatis. Smaksatt crème fraiche (den med tomat och basilika är favoriten!) som tillbehör.

I fredags åt vi pizza.

I lördags åt vi lax/citronmarinerad tofu med nypotatis (årets första!) och en kall sås med majonnäs, gräddfil, citron och dill. Bibbi hade även gjort en grillad gemsallad som toppades med brynt smör och hasselnötter. Till efterrätt åt vi rabarberpaj.

Idag är det söndag och vi har haft picknick vid Odinsplatsen. Barnen åt hamburgare, jag och Calle köpte varsin burrito från Tomtoms.