Idag har vi mest skrotat omkring hemma. Det har varit en lång vecka och Calle är fortfarande hostig efter sin förkylning (men resten är pigga). I matväg har veckan varit helt ok måste jag säga. För en gångs skull, haha.

I måndags gjorde jag en kidneybönsgratäng med fluffigt osttäcke som vi åt med rårivna morötter. Det här var en riktig trotjänare för några år sedan!

I tisdags struntade vi i planeringen och gick till Familjen istället. MAGISKT. Som alltid. Drink innan maten, sen tog barnen (som vanligt) köttbullar, potatispuré och brunsås. Jag åt zucchinifritters, Calle råbiff och Bibbi kräftsoppa.

I onsdags var det bara jag och Sigge hemma. Han hade beställt hummus, varma pitabröd och morötter så det fick han. Jag åt rågmacka med jordnötssmör och en kopp te när jag kom hem från yogan.

I torsdags var jag på Åbytravet (det är sant!) med ledningsgruppen. Lång historia, men vilken kväll vi hade! Vi åt trerätters (svamptoast till förrätt, boeuf/veg bourguignon till varmrätt och blåbärspaj till efterrätt) och drack bubbel.

I fredags åt vi pizzaGelato från Positano till efterrätt.

I lördags var vi på reeekfest hos min bror med familj. Skaldjur till de andra, västerbottensostpaj till mig. Ostar med tillbehör till samtliga.

Idag är det söndag och ikväll har vi ätit söndagsmiddag hemma medan det har varit höststorm utanför (minst sagt). Linsgryta med broccoli, toppad med burrata och chiliflakesGnocchi som tillbehör. Gelatorester (av typen fyra skedar i glassförpackningen) till efterrätt.