Ännu en vecka att lägga till handlingarna. Jag är halvtid tillbaka på kontoret och har haft en hel del möten = bra planering behövs. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det blev bra ändå. Vad vi har ätit finns samlat nedan, som vanligt.

I måndags gjorde vi vegobollar med teriyakisås, udonnudlar och krispig spetskålssallad dressad med en slags sojamajonnäs och sesamfrön med chili.

I tisdags åt vi spaghetti puttanesca. De andra hade även färsk salciccia till.

I onsdags gjorde vi en enkel tacogratäng med kidneybönor och purjolök. Som tillbehör hade vi grönsallad, salsa och tortillachips.

I torsdags hade vi texmex-fest. Calle satte igång crock poten på morgonen och gjorde carnitas, jag hade svarta bönor i kokosmjölkPicklad rödlök, riven cheddar och guacamole som tillbehör. Riesling från Sybille Kuntz i glasen.

I fredags åt vi pizza.

I lördags åt vi middag på Totale. De andra åt råbiff, Sigge åt pizza och jag slog till på en grillad spetskål med parmesankräm och hasselnötspesto. Helt ok ställe för övrigt, men inte mer än så.

Idag är det söndag och vi har spenderat några timmar på Wine Mechanics där det har varit vinhaveri (vilket innebär ett helt gäng vinimportörer som bjuder och snackar vin). Lagom trötta efter det så till middag köpte vi hem indiskt.